Alpakka til salgs

Populære innlegg

20. sep. 2008

Hamarmartn igang!

Nå har vi stått noen dager på Hamarmartn og snakket med mange hyggelige folk. Morsom er det at vi har truffet både folk med interesse for produktene og dyrene, men også folk som ikke vet hva alpakka er og hva den betyr for klær. Vi håper mange flere kommer innom frem til imorgen (søndag) kveld og snakker med oss! PS. Pga en bilulykke kunne vi ikke komme på Hamarmartn torsdag. Det beklager vi sterkt! Vi vet at noen kom langveisfra for å treffe oss.

2 kommentarer/skriv:

Beyla sa...

Uff, var trist å høre om bilulykken - håper det ikke ble noen alvorlige skader!! Bare pass på nakken, når det ikke er noen synlige skader sjekker man ofte ikke nakken, og det kan fort føre til trøbbel. God bedring!! Dere får hyle ut om dere kommer (mye) lengre nordover en gang, i mellomtiden kan jeg jo kose meg med nettbutikk og blogg! Synes det er en fantastisk innsats dere gjør for å fremme nye muligheter innen landbruket. Med så mange bruk som legges ned er vi avhengige av å tørre å tenke utenfor "boksen" og prøve nye ting. Dere inspirer!

Takk for hyggelig kommentar! Det skal bli spennende å se om vi får til dette. Vi synes nordmenn fortjener alpakka!
PS. Takk for omtanken. Nakkesleng er registrert, bilen kommer aldri på veien igjen, og skylden var ikke vår. Vår bil sto dønn stille! Litt sjokkartet opplevelse var det jo.

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.