Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

23. des. 2008

En morgen lille julaften

Morgener her ute på Knapper er alltid en opplevelse. Noen ganger er det bedre enn normalt. Som denne morgenen. Jeg skulle bare ut for å sjekke alpakkaene etter en kald natt, og når jeg kom ut satt Sveisa på rekkverket og så på noe i den nedre delen av tomta vår. Jeg gikk rolig bort og spurta ham hva det var. Han så kort på meg og stirret så ned i skogen igjen. To rådyr gikk og beitet! Vi har mye rådyr her oppe, så det var ikke uvanlig å se de, men at de beitet så rolig og ubekymret var vakkert. Svartspettene ropte over åsen i bakgrunnen. En hund bjeffet i det fjerne. Legg til en liten gjeng alpakkaer som slappet av i morgenrøden, så var scenen ganske så vakker. Soloppgangen var vakker idag. Dessverre fikk vi ikke bilder av rådyrene denne gang, men alpakkaene og Sveisa var villige objekter.

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.