Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

1. feb. 2009

Ny foringsplass

En av de tingene jeg gledet meg til å gjøre her på Knapper var å sette opp en fóringsplass for fuglene og få virkelig mange fugl i hagen. Her er det jo så flott natur og masse fugleliv på sommeren, og som gammel fuglekikker vil jeg selvsagt ha fuglene rundt meg. Både der jeg vokste opp og senere på hytta på Toten ble jeg vant til enorme mengder fugl. Fattern har fortsatt 50-60 småfugl på fóringsplassen sin der jeg vokste opp.

Men her på Knapper har fóringen så langt vært en liten skuffelse. Nesten ingen fugler vil ha mat hos oss, selv om jeg hører de i nærheten.

Det kan selvsagt være på grunn av disse:

VargOgTulla (det er bare to katter i bildet, men vi har fem…)

Men nå gjør jeg et nytt forsøk. Nytt fuglebrett og en rekke matere er plassert slik fuglene liker dem. Det eneste jeg ikke liker er at det dermed også er lettere for kattene å gjemme seg…

foringsplass English:

I’ve been used to having lots of birds on the feeders during winter, but the winters here on Knapper have been a disappointment. Almost no birds. It could be because of the cats, but I’ve made a new try. New feeding station and new location for all feeders. It should be a perfect spot, but also better for the cats to hide and hunt…

2 kommentarer/skriv:

Thank-you for the English, version...you also have snow...I also feed the wild birds at the foot of the wood that backs onto our farm.

I sometimes have wood peckers and red squirrel visit !!

I wish we had more snow. The cold seems less of a problem then.
We have a family of woodpeckers that just love our pine, but I have never seen them on the feeders. The squirrels have been there, though!

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.