Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

29. mar. 2009

Bøker for den alpakkainteresserte

Vi får noen ganger spørsmål om hvilke bøker som anbefales for den som ønsker å lære mer om alpakkaen og alpakkahold. Her er en kort liste, men kom gjerne med andre anbefalinger!

The Camelid Companion (Marty McGee Bennett): Hvis du kjøper en bok om håndtering av alpakka så la det være denne! Den lærer deg å behandle dyrene med respekt og forståelse, og gir deg rolige og balanserte dyr om rådene blir utført riktig!

Llamas and Alpacas: A Guide to Management (Gina Bromage): God bok om alpakkahold generelt. Kombiner gjerne denne med Camelidynamics-boka for håndtering av dyra, så har du en vinnerkombinasjon! Gi gjerne denne boka til veterinæren din slik som vi gjorde.

Medicine and Surgery of South American Camelids: Llama, Alpaca, Vicuna, Guanaco (Murray E. Fowler): Også en bok for veterinæren og den som vil vite mer om helseaspekter ved alpakkaen.

We sometimes get questions about which books to buy if you want to learn about alpacas and alpaca keeping. Above is a recommended list, but please suggest others!

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.