Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

4. mar. 2009

Kurser i Camelidynamics i år

Österlen Alpacka arrangerer to kurs i Camelidynamics med Julie Taylor-Browne i år. En i Österlen 29.-30. august og en i Norrland hos Lise-Lotte på Torpshammars Alpacka Gård 5.-6- september. Meld dere på!

Julie er en svært dyktig og hyggelig lærer og disse kursene er vel verdt å få med seg om du har hatt alpakka en stund eller er helt nybegynner! Det er ofte folk med på kursene som enda ikke har bestemt seg for om de skal kjøpe alpakka. Her lærer man alt fra håndtering til helse og fødsler, og kveldene er alltid koselige med middager og påfølgende frokost. Ann Marie lager forøvrig en helt fantastisk vin!

Vår egen Nina i Knapper Alpakka skal forøvrig over til Julie til høsten og ta videregående-kurset med Marty McGee!

Les mer på alpacaNordica

English:

Österlen Alpacka runs two courses in Camelidynamics by Julie Taylor-Browne this year. One in the south of Sweden, at Österlen, and one in the north. Click on the link for more information. Our own Nina will be in England (Julie Taylor-Browne’s place) this fall for Marty McGee’s advanced course.

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.