Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

26. mar. 2009

Linerla er kommet!

Jeg har vært ivrig fuglekikker siden tenårene, men fattern viste meg fugler og lærte meg navnene på de før jeg begynte på skolen. Linerla har jeg alltid vært glad i. Den signaliserer vår, er positiv og elegant. Idag hørte jeg den på Vippetangen i Oslo der jeg jobber! Det var en hyggelig start på dagen!

White_Wagtail (foto av ukjent)

The Wagtail has arrived!

I’ve been a birdwatcher since my teens, but my dad taught me the various species long before that. I’ve always liked the wagtail. It signifies spring, it’s positive in the way it behaves, and it’s an elegant bird. Today I heard it on Vippetangen in Oslo where I work. What a great way to start the day!

1 kommentarer/skriv:

I have also noticed a wagtail a couple of days ago, here in Scotland....I do like to see the spring birds arriving. It lifts your spirits...Jayne

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.