Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

3. apr. 2009

Knapper Alpakka markedsfører seg litt

Det er sannelig ikke lett å finne riktig måte å markedsføre seg på, og selv om vi har fått en ganske god posisjon på WWW (World Wide Web) er vi ganske fraværende i magasiner, radio og TV. Helt fra starten av har vi dog hatt en plan som vi justerer etterhvert som vi går. Planen inneholder noen satsningsområder og markedssegmenter (ja der kom handelsskolekunnskapen til litt nytte), og vi fikk nylig et godt tilbud fra et magasin som henvender seg til en del av vårt marked, KK (Kvinner og Klær).

Så da måtte vi lage reklame! Vi har fått hjelp av noen hyggelige folk på Flisa Trykkeri til å lage reklamesiden – en helside i KK.

Slik ser den ut, og kommer i KK uke 19 og 22 i år. Vi får håpe det blir satt pris på! Klikk på bildet for større versjon.

kk_reklame Knapper Alpakka does some marketing

It sure isn’t easy to find the right marketing to perform, and even if we have a pretty good position on the World Wide Web, we’ve been more or less absent from magazines, radio and TV. We have a plan, though, which contains targets and market segments, and we just recently got an offer from one of Norways magazines that fits our market, KK (“Women and Clothes”). So we’ve made a magazine ad to fill that magazines’ fullpage ad in the weeks of 19 and 22. We hope the response will be good! Click on the image for a larger version.

2 kommentarer/skriv:

Lucy sa...

Nice ad - tasteful colours, green and brown.... Hope it does well.

Debbie sa...

Looks good. We did our first magazine advert just before Christmas.

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.