Alpakka til salgs

Populære innlegg

21. jun. 2009

Knapper Alpakka på Knapperdagen

Lørdag 20. var vi med på Knapperdagen, som er et lokalt arrangement en gang i året. Her er stedet for å oppleve lokale ressurser på Knapper! Arrangørene hadde virkelig gjort en god jobb, og bl.a. vår nabo Bjørg sto på hele dagen til sent på kveld med boder, musikk, mat og tryllekunst.

Gamlekara spiller

På forhånd hadde arrangørene i Knapper Vel annonsert at “våre egne alpakkaer” skulle komme så alle kunne få se, og det ble mye alpakkaprat iløpet av dagen! Vi tok med noen varer også for å vise fram hva vi driver med, men hadde ikke regnet med mye salg. Der tok vi feil! Det var jevnt salg hele dagen, og mye mer salg enn vi hadde på en hel uke på Hamar sist høst. Vi pratet alpakka og alpakkaprodukter nærmest kontinuerlig, og fikk også mulighet til å snakke litt politikk og muligheter med ordføreren og AP.

Mange var interesserte i alpakka på Knapperdagen

Mange boder med mye interessant

Vi hadde fått plass i hjørnet av området ved gamle Knapper Skole, og det passet så fint for der var det et klatrestativ unga kunne se gjennom og alpakkaene gjemme seg litt bak når de ble slitne av all oppmerksomheten. Men strengt tatt så det ut til at de to alpakkaene vi tok med, Wayra og May Munay, tok dette helt fint og virket ikke stressa i det hele tatt. Derimot var de veldig nysgjerrige på alt oppstusset.

Alpakkaen Wayra var spesielt nysgjerrig på alt som foregikk!

Wayra fant ut at denne sprekken var kjekk å bruke...

Men det var veldig godt å komme hjem til Yatiña og Pachacuti.

Alpakkaene samlet igjen!

Knapper Alpakka at the Knapperdagen fair

The local fair Knapperdagen (Knapper is the name of our local area) was arranged on Saturday and we were one of the participants. One of our neighbours, Bjørg, was one working hard all day to keep all happy, and it all worked very well! We talked about alpacas and alpaca products all day, and sold more than we anticipated! We brought two girls, Wayra (dark brown) and May Munay, and they thought this day was very interesting! Looking and listening to all the commotion all day. But it was still good to come home again, to Yatiña and Pachacuti.

1 kommentarer/skriv:

Lucy sa...

Looks like a good day!

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.