Alpakka til salgs

Populære innlegg

26. aug. 2009

Alpakkaforedrag for den lokale Rotary-avdelingen

I går kveld var vi på Milepælen vertshus på Sand. Den lokale avdelingen av Rotary hadde invitert oss til å holde et foredrag om alpakkaen og vår oppstart som firma i denne sammenhengen. Det var en hyggelig og stor gjeng rotarianere som møtte fram, og mens vi fortalte om historie, biologi, genetikk og firmaoppstart ble det mange spørsmål underveis!

Interesse er hyggelig og selv om foredraget vårt ble lenger enn planlagt var det likevel mange som kom fram til oss etterpå for flere spørsmål, og ikke minst for å se på produktene vi hadde med.

Neste gang lager vi en enda bedre presentasjon!

Vi takker Rotary for invitasjonen.

Alpakka og Knapper Alpakka. Presentasjon Presentasjonsforside/Presentation front page

A lecture for the local branch of Rotary

Yesterday evening we were at the local inn at Sand. The local branch of Rotary had invited us to give a lecture on the alpaca and our business in relation to the alpaca. A nice and large contingent of rotarians showed up, and while we talked about history, biology, genetics and business the questions were plenty!

It was nice to meet so many interested people, and even if our lecture took more time than we had planned there were still many that came up to us afterwards for more questions, and look at our merchandise, of course.

We’ll make an even better presentation next time. Many thanks to Rotary for the invitation.

Technorati Tags: ,,,

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.