Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

3. sep. 2009

Alpakkakarantenen er klar til inspeksjon!

De siste gjerdene, rommene og bingen for håndtering av avføring er på plass. Ren/uren sone som vi må passere gjennom for vasking er klar. Det eneste som ikke er klart er å få alpakkaene våre ut av karanteneområdet for de elsker det nye uthuset!

bingen 007

Bildet over viser jentene i det nye uthuset før vi har ryddet ut verktøy m.m. De er ofte i uthuset selv om vi bråker og ståker med verktøy og maskineri.

Nina i bingen:

bingen 008

The alpaca quarantine are is done!

The final fencing, rooms and “poop container” are in place and ready for use. So is the clean/unclean area that we must pass through during quarantine and clean ourselves off. The only “thing” not ready is getting the alpacas out of the quarantine area, because they just love the new outhouse!

The first image shows the alpacas in the outhouse prior to us clearing the tools away. They don’t mind us working in the area with machines and tools at all. The last image shows Nina peeking out from the poop container.

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.