Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

8. sep. 2009

Citroen

Fruen i huset fant at NÅ må jeg legge inn et ord. Rolf og jeg har et veldig fredelig og godt eksteskap, vi er faktisk bestevenner. Men på et område er det litt mer uenighet. Vår evige kamp mellom hvilken bil som er best! Helt siden jeg jeg fikk min første DS 23 for hundre år siden har jeg alltid hevdet at bedre bil finnes ikke. I fjor fikk jeg min Citroen nr2, og.. det er en Citroen! Etter mange år hvor Citroen ikke var tro mot seg selv, de har funnet tilbake til seg selv igjen, og jeg er med selvsagt. For å vise hva jeg mener, se på denne:I rest my case! Så får heller gubben skryte av Subaruen sin så mye han vil! (Den er ikke mykere enn en BMW ;-)

Du har'n!

For the first time ever wifey is going to say something. My Rolf and I have a wonderful marriage. We are truly best friends. But there is one subject that are a bit.. touchy, and that is: Which car is the best one? Rolf loves his Subaru, while I know my Citroen is the best, and to prove my point once and for all, watch the video. (Subaru's suspension is not softer than BMW, rather the opposite, being a 4W)

You're it ;-)

1 kommentarer/skriv:

Cecilie sa...

He he he!Det der kaller jeg å kaste hansken :D Pass deg så ikke Rolf ønsker å bytte bil!

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.