Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

15. okt. 2009

Alpakka for Mannen

Været blir kaldere, og mange ekte (?) Nordmenn oppsøker naturen for å nyte de siste solstrålene, de vakre fargene og dyrene som forbereder vinteren på sin måte. Mange er også på jakt nå.

Uansett hva du gjør ute er det på tide å tenke varme klær også for Mannen, slik vi tidligere har nevnt om klær til kvinnen.

Igår kveld kom det en lokal mann til oss på kvelden. Han sa noe slikt som dette:

“Jeg har brukt både sokkene deres og det lange undertøyet i jakt og arbeid, og det er bare helt fantastisk! Sokkene føles som tørr og god ull uansett hvor lenge jeg bruker de, og holder meg god og varm. Det lange undertøyet er alt jeg trenger under jaktbuksa og jakka, veier ingenting og kjennes knapt mot huden. Jeg må ha mer av dette!” Så han kjøpte både sokker til seg selv og tøfler til mor. Det eneste han “klagde” på var at det lange undertøyet ikke var spesielt sexy å sitte med i stua.

Det er nesten rart hvordan sokkene våre oppleves. De ser ikke ut som noe spesielt, og i hånden kjennes de ut som vanlige ullsokker, men når folk tar de på kjenner de forskjellen med en gang og vil ikke ha annet!

Her er noen forslag til Mannen (klikk på bildene for mer info og priser):

Du kommer ikke unna sokkene! Myke, varme, holder føttene tørre og hindrer lukt å bygge seg opp. Selv når sokkene er våte holder de deg tørre, så folk som går i skogen vil sette virkelig pris på disse om de en dag plumper ned i en bekk.
Dette undertøyet holder deg varm, veier ingenting og kjennes myk og fin mot huden. Virkelig superunderøy.
Fargen er grå.
Mange mener denne er langt bedre enn vanlige stillongser som nevnt her på Klikk.no og her.
Denne genseren er lett og myk, svært varm og ser bra ut i tillegg!
Jakkene våre veier bare en tiendedel av hva tilsvarende jakker i kunststoff eller vadmel veier, men de er varmere og gode å pakke seg inn i.
Hold knotten varm med en god lue!
Det kan være godt å få noe som varmer hendene også. Et par vanter i ren alpakka?

 

Alpaca for The Man

It’s getting colder and many Real Norwegian Men seeks nature to enjoy the last rays of the Sun, the beautiful colours and the animals that prepare for winter in their own ways. Many Men go hunting as well.

Last night a local guy came to visit. He had earlier bought some socks and our long underwear, and praised both extensively! He said something like this:

“I have used your socks and your long underwear for both hunting and work and it is just fantastic! The socks feel dry and warm no matter how long I use them and the long underwear is all I need under my pants and jacket when I go hunting in the cold. I need more of this!” So he bought more socks and slippers for his mom. His only “complaint” was that the long underwear was not very sexy.

Above are some of the alpaca clothing that Men will appreciate.

1 kommentarer/skriv:

Debbie sa...

They all look great and as long as you are warm who cares about sexy!

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.