Alpakka til salgs

Populære innlegg

Bloggarkiv

18. mar. 2010

Devon Rex kattunger til salgs!

Det lille samfunnet vårt på Knapper driver med en rekke forskjellige ting. Ifølge Wikipedia er det bare litt over 200 innbyggere her, men stadig finner vi spennende ting i nærområdet.

Vår kjære hjelpsomme nabo Rennie Gylterud er en av de som driver med noe litt utenom det vanlige. Hun er oppdretter av katterasen Devon Rex, og får noen helt fortryllende resultater av oppdrettet sitt. Hvis du er interessert i Devon Rex er naboen vår definitivt ei dame du bør snakke med. Oppdrettet til Rennie heter Sinornatas, og hun har holdt på med dette lenge.

Vi har tatt på oss å presentere hennes seneste kattunger som er til salgs. Kattungene er fantastisk vakre, oppfører seg alltid bra og kommer fra et kjærlig hjem. Når vi kommer på besøk er kattene der og hilser.

Kattungene er avkom fra importerte katter fra England, som Renni var og hentet selv. De er født 21. november 2009, mor heter Sinornatas Jasmin og pappa er Orion av Ochremenko. Svært gode blodslinjer, med andre ord. De heter Sinornatas Theo og Sinornatas Thea, og mamma er svart-hvit akkurat som ungene.

Her er noen bilder på kattungene som er til salgs, først sammen med barnepike i grått og tante i brunt:

devonrex-002 devonrex-007

devonrex-019

devonrex-028 

Devon Rex er en katterase som stammer fra England, tilbake til 1960, og er kjent for å være sosiale og sjarmerende katter. De er også kjente for å være livlige og intelligente, og kan lære triks (relativt uvanlig for katter generelt). Devon Rex katter elsker gjerne sin eier og kommer godt overens med andre i husholdningen som andre katter, barn og husdyr. Dette stemmer godt med det vi ser hos Rennie!

Ta kontakt med oss eller Rennie direkte dersom du er interessert!

Devon Rex kittens for sale!

Our little community here on Knapper have some 200 inhabitants, but there are surprisingly diverse activities going on. Our helpful neighbor Rennie Gylterud is a Devon Rex breeder, and have been for a long time. She is very successful, and we have seen her fantastic kittens. They obviously live in a home of love, and tend to come to say hello when we visit. Her breeder name is Sinornatas.

We have taken upon us to present her recent kittens for sale. They are born from good bloodlines imported from England by Rennie herself, with names Sinornatas Jasmin as the mother og father Orion of Ochremenko. The kittens’ names are Theo and Thea, and they were born 21st of November 2009.

The first picture shows them with their brown aunti and grey nanny.

4 kommentarer/skriv:

Thorunn sa...

hei er de allerede allesammen solgt, kvor mycket koster de

Thorunn: Vi har ikke hørt at alle er til salgs. Ta kontakt med Rennie for pris :-)

Anonym sa...

Hei Thorunn.
Begge kattungene er fortsatt til salgs. Da jeg er uten pc i påsken, ta kontakt med meg på tlf: 99420578

Vennlig hilsen Rennie

Rennie Gylterud sa...

Hei Thorunn.
Begge kattungene er fortsatt til salgs. Da jeg er uten pc i påsken, ta kontakt med meg på tlf: 99420578

Vennlig hilsen Rennie

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.