Alpakka til salgs

Populære innlegg

1. jan. 2012

Godt nytt år!

Med et år av mange viktige hendelser bak oss, og utsikter mot en nytt spennende år foran oss, ønsker vi dere alle et godt nytt år og velkommen til alpakkaens år 2012!

NC Tornado får representere 2011, som Norges første surialpakka

Året ellers i noen bilder:

Det var en kald vinter, men alle klarte seg bra. Her ViellaHuldra kom til oss i februar!En av mange besøk fra barn som elsker alpakkaCorazons sønn, K'anchay vant i Sverige!NC Paris Pavlova ble Champion på Norsk alpakkautstilling!Corazon har hatt mye å gjøre i år. Her er han med Rolf og ViellaKlippingen gikk strålende i år og masse garn er og blir lagetVi er så glad for alle barna vi har fått i år. Her representert ved NC Ice Rose!I august kom alle dyrene fra Chile!Studenter lagde film om og med oss og dyra våre. Radio ble det også!Sent på året ble NC Batman født. En skikkelig artig tass.

Happy new year!

After a year of many important events and the view to new important events ahead, we wish you all a Happy New Year and welcome to the Year of the Alpaca 2012!

Above: The year in some photos, with NC Tornado representing the perhaps most significant event.

Technorati Tags: ,,,

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.