Alpakka til salgs

Populære innlegg

16. mai 2012

Et alpakkaparadis i støpeskjeen

Som mange sikkert har fått med seg er vi i en flytteprosess. Vi flytter ikke så langt, men vi får langt større plass til mange flere alpakkaer og alpakkaene får et stillferdig paradis av grønt gress, buskas og skog.

Gården Rismo med alle pælene i jord

Nå er vi i full gang med gjerdesetting. Alle pælene er slått ned og mesteparten av nettingen er oppe, så det er ikke lenge til vi kan flytte over dyrene.

Gården Rismo. Fortsatt noe materialer som står ubrukt :-)

På Rismo, som gården heter, er det stille og fredelig. Stort sett bare fuglekvitter å høre. Lufta er frisk og god, og beitet er godt og sunt. Vi gleder oss stort til å se alpakkaenes reaksjon :-)

 

Alpaca paradise in the making

Many of you already know we are in the process of moving. We're not moving far, but will get far more room for many more alpacas, and the alpacas will get a paradise of green grass, bush and forest.

We're hard at work getting the fencing up these days. All the fence posts have been set and the wire mesh is almost done. It's not long until we can move the alpacas over to the new place.

At Rismo, which is the name of the new farm, it's quiet and peaceful. We mostly hear only birds. The air is fresh and nice, and the pastures are great. We're so looking forward to seeing the alpacas' reaction :-)

Technorati Tags: ,,,

0 kommentarer/skriv:

Legg inn en kommentar

Søk

Alpakkabutikken

Alpakkagenser for hunder, Frosty Fair Isle Besøk alpakkabutikken vår med klær til mennesker og dyr!

Om meg

Bildet mitt
Kona og jeg har startet et bedre liv sammen, og alpakkaoppdrett er en stor del av det på dette fine småbruket vi har kjøpt!
My wife and I have started a better life, and alpaca breeding is a big part of it here at our small country farm.